Sivut

maanantai 14. joulukuuta 2015

Kardemumma-rahka-kermaviilikakku

Etsin netistä hyvää kardemummakakkureseptiä. Kun sopivaa ei oikein löytynyt, päätin itse soveltaa kakkuohjeen. Ohjeesta tulee 2 vuoallista. Käytin sekoittamiseen puulastaa, jotta kakusta tulisi kosteampi/mehevämpi.

Kardemummakakku


Ainekset:

300g voita
1 prk kermaviiliä
1 prk vaniljarahkaa
4 munaa
8 dl vehnäjauhoja
4 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
6 tl kardemummaa

Sulata voi ja anna hiukan jäähtyä. Sekoita joukkoon kermaviili, rahka ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää. Sekoita tasaiseksi. Kaada kahteen voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunissa 175 asteessa keskitasolla noin 1 tunti.

Kuivakakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti