Sivut

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Paperinarutyöt


Jokunen vuosi sitten kiinnostuin paperinaruista valmistetuista palloista. Pari vuotta olen niitä jo tehnyt itselle, sukulaisille ja ystäville. Ensimmäisen pallon ohjeet ja tarvikkeet ostin lähikaupungin Taitoshopista.

Valoja olen käyttänyt monenlaisia, mutta omaan silmään sopivat eniten Revontuli-sarjan tuikkuvalot ja Airamin Tähtitaivas-sarja. Niistä tulee kaunis, lämmin valo. Jotkut ovat halunneet LED-valosarjoja palloihin. Valoja valitessa pitää tarkistaa, että ne voi laittaa paperinarupallon sisälle ja ne eivät saa kuumentua.



Valkoiset paperinarupallot

Paperinaruja on myös laaja valikoima kokojen ja värien mukaan. Valopalloja voi tehdä myös yhdistelemällä erilaisia paperinaruja, värejä ja kokoja. Valopalloihin voi käyttää muitakin materiaaleja, kuten hamppunarua tms.

Kokemuksen myötä pallojen tekemisessä taidot kehittyvät ja uusia ideoita syntyy. Seuraavaksi kehittelin kuusenpalloja paperinaruista. Sen jälkeen aloin sisustaa palloja eri aiheiden mukaan esim. pääsiäiskoristeeksi. Pieniä palloja voi käyttää sellaisenaan sisustuksessa. Tein myös muutaman kaulakorun.

 
 
Kaulakoru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti