Sivut

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Tacopelti

Tacoruoka

Tacoruoka
 
 
Ainekset:
 
2/3 pussia Tacosipsejä (Santa Maria original nacho chips 475g)
400g jauhelihaa
2 pss (600g) Poutun kebablastuja
3 prk Salsa-kastiketta (Santa Maria chynky salsa, medium, paino 230g/prk)
2 valkosipulia
1 pala Aurajuustoa
1 prk (470g) persikan puolikkaita
20 kpl suolakurkkuviipaleita
1 prk (300g) juustodipiä (Rainbow:n tex mex)
1 pss (500g) juustoraastetta (X-tra 15%)
 
Lado tacosipsit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tasaisesti. Levitä Salsa-kastike tacojen päälle. Levitä päälle kebablastut, paistettu jauheliha, paloitellut valkosipulit ja viipaloidut suolakurkut. Kuutio persikat ja paloittele Aurajuusto, levitä ne suolakurkkujen päälle. Levitä juustodippi ja ripottele juustoraaste päälle. Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa noin 20min.
 
Voit itse vaihdella lisukkeita mielesi mukaan.
 
 
Taco

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti