Sivut

perjantai 14. marraskuuta 2014

Kana-sulatejuustonyytit


Tässä pohdin mitä ruokaa tekisi ja päätin tehdä kana-sulatejuustonyyttejä. Ohjetta tähän ei ollut, koska se syntyi tehdessä.



Ainekset:

8 kpl maustamattomia kanan fileepihvejä (Kariniemen)
1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
1 pkt Amerikan pekonia
4 rkl curryä
2 rkl valkosipulijauhetta
1 tl suolaa

Mausta ensin fileepihvit molemmin puolin curryllä. Leikkaa sulatejuusto kymmeneen osaan. Asettele sulatejuustosta leikkaamasi pala fileepihvin keskelle. Käännä fileepihvin reunat sulatejuuston päälle. Kieritä pekonisiivu fileepihvin ympärille. Laita vuokaan. Kun kaikki fileepihvit on kääritty vuokaan, ripottele suolaa ja valkosipulijauhetta päälle. Leikkaa jäljelle jääneet sulatejuustopalat vielä kahdeksaan osaan ja laita jokaisen nyytin päälle yksi palanen. Paista 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 45-50 min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti