Sivut

perjantai 21. marraskuuta 2014

Kotitekoinen viili

Pienenä tyttönä sain aina isoisoäitini luona itsetehtyä viiliä. Nyt olen muutamia kertoja tehnyt itse myös viiliä tuttavaltani saamilla ohjeilla. Sen valmistus on tosi helppoa. Itsetehdyn viilin pinnalle tulee paksu kerros, joka tekee siitä entistä parempaa...
 
Ainekset:
 
1 prk punaista viiliä
1 l täysmaitoa (punaista)
 
Jaa viili kuuteen puhdistettuun viilipurkkiin tai jälkiruokakulhoon. Kaada maitoa päälle. (Sekoita) Peitä viilipurkit kannella ja anna olla huoneenlämmössä noin 1 vrk.

Viili ohje
 

 
Viiliin saa paksumman ja tasaisemman pinnan käyttämällä esim. luomumaitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti